20% korting op winterbanden

Om ook in de wintermaanden veilig op weg te zijn kunnen winterbanden op uw auto het verschil maken. Al vanaf 7 graden Celsius maken winterbanden een verschil met zomerbanden. Door een andere rubber samenstelling verkorten zij dan de remweg, ook op droog wegdek. Daarnaast hebben winterbanden een dieper profiel, waardoor ze meer water kunnen afvoeren.

Winterse neerslag

Bij sneeuwval hebben winterbanden nog een ander groot voordeel. Door de extra langsgroeven in het profiel “hapt”een winterband zich niet vol met sneeuw en wringt deze de sneeuw uit het profiel. Zo is de band bij elke omwenteling schoon en biedt deze optimale grip.

20% Korting!

Natuurlijk wilt u niet bezuinigen op de veiligheid van uzelf en andere inzittenden, maar u wilt ook een scherpe prijs voor uw winterbanden. Wij geven nu 20% korting op alle merken winterbanden. Wij maken graag een scherp voorstel voor de juiste winterbanden voor uw auto, eventueel met stalen of lichtmetalen velgen. Onze prijzen zijn altijd inclusief montage, een nieuw ventiel,  balanceren en BTW.

Zelf geen opslagruimte?

Heeft u zelf geen ruimte om uw wielen op te slaan of vind u het onhandig om met de wielen te slepen? U kunt de zomerbanden voor een geringe meerprijs in onze bandenopslag achterlaten. Voor het wisselen van de wielen inclusief het opslaan rekenen wij slecht € 39,95.

 

Site door JJIT JJIT - IT op maat