Nu te bestellen bij Dirk Kramer Lopik bv: De Fiat Tipo

De Fiat Tipo was tot nu toe alleen leverbaar als vierdeurs sedan. Een belangrijke auto in grote delen van de wereld, maar niet populair in West-Europa. Nu start Fiat met de verkoop van de langverwachte hatchback en stationwagen. Ze zijn per direct te bestellen en staan vanaf januari in de showroom.

Fiat is het merk van de kleine auto’s, maar met de Tipo heeft het ook een interessant alternatief in het felbevochten C-segment. De ruime Tipo concurreert met modellen als de Opel Astra en Toyota Auris.

Fiat mikt op prijsbewuste kopers die op zoek zijn naar zo min mogelijk nonsense en zo veel mogelijk value for money. Veel ruimte, een aantrekkelijk design en een rijke uitrusting voor ruim onder de 30.000 euro zijn de sterke punten van de Tipo. Zowel de vijfdeurs hatchback (440 liter) als de stationwagen (550 liter) behoren met hun kofferbak en beenruimte tot de ruimste in deze klasse.

Vanaf 19.995 euro

De nieuwe Fiat Tipo hatchback is leverbaar vanaf 19.995 euro. De stationwagen begint bij 20.995 euro. Van de vijf uitvoeringen is de Business Lusso de meest luxe. Deze is er vanaf 24.795 euro. Voor dat bedrag krijg je bijvoorbeeld lederen bekleding, parkeersensoren, climate control en een infotainmentsysteem met navigatie, Bluetooth en USB. Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor het Uconnect HD Live-systeem met een mooi rechtopstaande touchscreen en Apple CarPlay.

Er zijn drie benzinemotoren met vermogens van 95, 110 en 120 pk, waarbij de 110 pk-versie standaard is gekoppeld aan een automaat. Dieselen kan met de 1.3 MultiJet (95 pk) en 1.6 MultiJet (120 pk). Laatstgenoemde is optioneel verkrijgbaar met een DCT-automaat. Deze kost 27.795 euro (stationwagen) en is meteen de duurste Tipo op de prijslijst. De Fiat Tipo Sedan is er overigens vanaf 19.495 euro.

Hieronder treft u de prijzen en uitvoeringen van de Fiat Tipo aan:

prijslijst-fiat-tipo-sw-en-hatchback

 

160502_fiat_tipo-station-wagon_03Bron: https://autorai.nl/2016/11/22/prijzen-fiat-tipo/

Site door JJIT JJIT - IT op maat