Bandenservice
____

Uw autobanden zijn belangrijker dan u denkt. Uw banden zijn namelijk het enige contact tussen uw auto en het wegdek. Het is daarom aan te raden om uw autobanden regelmatig te laten controleren. Hiervoor bent u te allen tijde welkom in onze werkplaats. Wij kunnen de bandenspanning en het profiel controleren en de staat van de banden beoordelen.

Veilig op weg betekent ook het tijdig wisselen van zomer- naar winterbanden (en vice versa). Winterbanden hebben een grover profiel, waardoor ze meer grip hebben op gladde wegen. Als de temperaturen richting vriespunt gaan, zijn winterbanden een echte aanrader. Zomerbanden zijn juist zeer geschikt voor wat drogere tijden. Warmere temperaturen stellen namelijk andere eisen.

Bandenopslag

Natuurlijk kunt u uw zomer- of winterbanden thuis opslaan. Maar voor bandenopslag kunt u ook bij Dirk Kramer terecht. Wij slaan uw banden veilig op in onze bandenopslag. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan en heeft u er thuis geen gedoe van. 

Is het weer tijd voor uw bandenwissel? Plan dan direct online een afspraak in voor uw bandenwissel. Per wissel rekenen wij € 39,95 inclusief bandenopslag.

Hoe werkt het?

Wanneer u een afspraak maakt voor de bandenwissel, kunt u aangeven of de banden moeten worden opgeslagen. Wij regelen de rest. Als het tijd is voor de volgende bandenwissel hebben we uw banden direct bij de hand. 

Bandenservice